Fort Går Det

Tänk att det redan är midsommarafton imorgon, galet men sant! Detta betyder att våran ledighet snart är här, bara 7 dagar kvar att jobba för min del. Dom stora barnen slutade skolan förra veckan men tjejerna går på fritids än.

Vi ska som vanligt ha långbord med släkten på mammas sida imorgon. Hoppas bara vädret blir bättre imorgon. Idag har det regnat och åskat och blixtrat som bara den. Noah blev jätterädd och ville inte alls komma till ro och sova middag förut.

Jag hade tänkt vila en stund idag men har haft 511 saker att göra vilket jag alltid har nu när jag har en ledig dag. Jag har varit hos tandläkaren med tjejerna vilket blev ett svettig besök då Noah var med, stekt miljarder med pannkakor, bakat tårtbotten, tvätta 511 maskiner, dammsugit och torkat golv. Och just nu taggar jag för ett galet trx-pass!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.