Vikingacupen

Idag har vi alla varit lediga vilket var välbehövligt efter tre tidiga morgnar och långa dar på dagis/fritids. Men nån direkt sovmorgon blev det inte då tjejerna hade cup i Vikingstad med samling nio.

Vi hade sån tur med väder då det var strålande sol men så varmt. Som tur var fläktade det lite men svetten den rann ändå. Barnen svalkade sig mellan matcherna inne på badet, perfekt! Noah han fullkomligt älskade att bada och blev såååå arg när vi skulle gå upp. Han skötte sig också exemplariskt alla timmar vi var där i värmen!

Matcherna blev en blandad kompott och alla tjejer var superduktiga och hade jättekul. Nova hon var så stolt över sin medalj hon fick men nått kort med dom på hann jag aldrig få då båda dök i badet så fort matcherna var slut haha.

Hemma sen åkte vi med tjejerna till två nya kompisar som dom träffat genom fotbollen, sååå kul! Mera bad där hemma och vi åkte till Tornis och köpte ny mobil till Neo då han återigen haft sönder sin. Nya löparskor fick han också då tån kikade ut efter gårdagens löprunda. Kostar att ligga på topp….suck. Och nu är grillen tänd och årets första svenska färskpotatis kokar, vilket fest!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.