Snipp Snapp Snut

Då var dom stora Grabbarna P på väg hem igen från Falun. Grabbarna åkte ur båda serierna imorse men dom ska vara riktigt nöjda ändå med deras insats där, sååå grymma!! Detta innebär också att min tid som gräsänka är över för denna gång.

Det har gått riktigt bra här hemma och igår fyllde jag år så jag hade lite kalas. Det sög lite att hela familjen inte var hemma men sånt är livet. Började dagen med träning med bästa tjejerna. Fick nya tajts i present som jag invigde, älskar dom!! Framåt kvällen kom mina gäster och jag bjöd på pastasallad och rabarberpaj.

Idag tog vi sovmorgon och framåt lunch åkte jag med Noah till mamma och pappa så körde jag ett ryggpass. Och nu försöker jag ladda mentalt för vårat nya liv som börjar imorgon….

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.