Inskolning

Igår var den stora dagen här som vi väntat på sen januari!! Nu är det äntligen Noahs tur att få börja på dagis. Vi är flera som skolar in samtidigt och jag hade visst inte läst lappen ordentligt då dom ville att bara vi föräldrar skulle ha kommit på första besöket haha. Så Noah var enda barnet som var med, vart skulle han varit liksom?! Men det gjorde absolut inget och hon som har inskolning hade inte varit med om det tidigare, att barnen inte skulle ha varit med.

Första dagen var det mest information och Noah han kollade läget överallt. Gå hem ville han inte heller vilket är ett bra betyg.

Idag var vi där lite längre och dom andra barnen var också med idag haha. Dom lekte inne hela besöket och Noah han stormtrivs. Det finns så mycket nytt att titta och pilla på. Och gården vill han mer än gärna ut och leka i. Vi skulle ute en stund imorgon i slutet av besöket och då är frågan om jag får med mig barnet hem sen haha.

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.