Allergicentrum

I fredags var jag med Noah hos Allergicentrum. Jag hade inte läst kallelsen ordentligt utan tog för givet att det låg på sjukhuset men det gjorde det inte. Upptäckte det som tur var dagen innan så vi åkte och kollade upp det kvällen innan haha. Jag har verkligen världens sämsta lokalsinne men vi kom rätt tro det eller ej.

Vi fick träffa en jätterar sköterska som sa direkt efter ha sett hans utslag att det var eksem. Men vi gjorde ändå ett pricktest på dom vanligaste allergierna när vi ändå var där.

Noah han var superduktig och sa inte ett pip en enda gång hon stack honom. Sen fick vi vänta 15 min för att se om han reagerade på nått. Vilket han som tur var inte gjorde. Så nu ska vi återigen smörja och smörja då han har en känslig hud.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.