Vilken Helg!

Så underbart det har varit med en ledig helg! Jag jobbade alla helger i april utom en lördag så detta var välbehövligt. Ska bli så skönt sen när jag slipper stressen över att jaga tider och få jobba en massa kvällar och helger bara. Har känt mig väldigt stressade den senaste tiden och det har påverkat min kropp väldigt mycket. Vilket inte alls har varit bra!!

Igår fick jag en liten sovmorgon då älskling gick upp och skickade iväg Neo. Hans lag skulle sälja blommor på Slaka Marknad. Vi andra tog en slapp förmiddag innan vi åkte med den yngre skaran till mamma och pappa. Vi körde sen ben på gymmet! Fy fan mina stackars ben och rumpa haha.

En sväng till stan blev det sen då tjejerna var bjudna på kalas idag och vi skulle leta present. Hemma sen tändes grillen och vi hade en skön slapp lördagskväll.

Idag tog vi alla lite sovmorgon och sen gick vi till Vidingsjö. Där möte vi upp barnens kusiner så röjde dom loss där. Noah han var i paradiset då det fanns så mycket nytt och spännande att titta på.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.