Nu Är Den Här!!

Tänk att maj redan är här!! Månaden då vårat lilla mirakel ska börja på dagis. Han är så redo att få börja och träffa en massa nya kompisar och röja hela dagarna. Frågan är bara om hans mamma är redo att lämna bort honom…..

Tiden har som sagt gått jättefort och jag har haft massor att göra hela dagarna så bloggen har inte varit nått prio. Noah han har varit på sitt första tandläkarbesök vilket gick sådär i början då han absolut inte skulle visa sina tänder. Nääää sa han och vände på huvudet haha. Men till sist fick hon se och han hade som väntat alla tänderna redan, vilket han haft länge. Tjejerna har också äntligen fått börja på fotboll vilket dom älskar! Så nu är man fotbollsmorsa igen!

Påsk har det också varit och den spenderade jag på jobbet. Vi var också en sväng hos mamma och pappa och kusinerna och myste till det. Valborg har vi också hunnit med men pga av torkan fick man inte elda här. Så vi stannade hemma och tände en egen brasa i grillen. Funka det också haha. En hel del träning har jag också hunnit med, nytt PB i mark! 117,5 kilo åkte upp sist, helt galet!!

Och idag ska jag och Noah till allergimottagningen med hans utslag. Ska bli spännande att se om vi får några svar på vad det kan vara.

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.