Tiden Rinner Iväg

Så snabbt dagarna har gått den sista tiden. Jag har inte hunnit med eller ens haft lusten av att blogga. Det är fullt upp hela dagarna, från morgon till kväll. Jobba försöker jag göra så mycket som det går så då är det kvällarna och helgerna som försvinner. Men vi har hunnit med ett första besök (Neo har varit där en gång innan) på Yoump. Tjejerna har så länge velat åka så för ett par helger sen överraskade vi alla barnen. Vi möte också upp några av barnens kusiner så röjde dom alla. Ett mycket lyckat besök! En sväng till Valla har vi också varit och kikat lite på djuren och lekt i lekparkerna. Och nu har vi fullt upp med kalas! Tjejerna fyller nio så imorgon ska vi ha kalas här hemma och dom längtar ihjäl sig haha.

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.