18-Månaders Kontroll BVC

I förmiddags var jag och Noah på BVC för hans 18-månaders kontroll. Den kom så lägligt då han har såna torra fläckar och eksem som inte vill ge med sig. Det blir lite bättre av salvorna jag smörjer med men inte helt bra.

Hon trodde inte att det var nån fara utan eksem som kommer utan anledning. Jag fick en starkare salva och en remiss till allergimottagningen för att utesluta allergi. Förhoppningsvis hjälper nya salvan och som tur är kliar det inte och han lider inte av dom.

Allt annat var jättebra och han följer sina kurva perfekt. Han röjde också järnet där inne och leksakerna dom flög och även en och annan krita haha. Sprutan gick också bra, han blev ledsen en liten stund. Sen hade han fullt upp med att jaga såpbubblor. Hemma sen blev det vila och en massa blåbärssoppa, han fullkomligt älskar det!

Vikt 11630 g + 1220 g Längd 83,2 cm + 6,1 cm

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.