Tur Vi Gick Igår

Som utlovat faller nu snön återigen…..suck. Så det var tur att vi gick bort till lekparken igår för idag är det inte så lockande. Visst februari är en vintermånad men va fan. Snön kan väl ligga kvar då än att försvinna och sen komma tillbaka om och om igen. Sen blir det blask och så skitigt, usch.

Barnen blev inte alls glada. Tror dom också är trötta på detta. Sa till Nora att nu kan ni åka i backen en sväng sen. Fick ett tjurigt svar…- Jaaa för spela fotboll kan vi ju inte! Det har varit så härligt nu när det varit fint väder och barnen varit ute och spelat boll, kört rutan, hoppat hopprep m.m. Tjejerna speciellt Nova pratar non-stop om att börja fotboll. Så det ska vi styra upp i vår sen och hon längtar ihjäl sig tills dess och tjatar oss gråhåriga haha.

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.