20 År Tillsammans & Tennbröllop

Idag är det ingen vanlig där här hemma. Jag och mannen i mitt liv firar 20 år tillsammans och Tennbröllop. Kan inte förstå att vi hållit ihop i alla dessa år! Sen jag var 15 år och gick i högstadiet, galet!

Det har varit mycket blod, svett och tårar och även en o annan berg och dalbana under dessa år. Men vi har tagit oss igenom det och vilken styrka det gett oss. Finns ingen annan jag heller delar mitt liv med och blir gammal med. Visst han kan driva mig till vansinne och reta mig gråhårig. Men han gör mig också till världens lyckligaste och jag kan verkligen vara mig själv med honom och han står ut med mitt humör, haha. Inga konstiga krusiduller här inte haha. Och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, han är min andra hälft ♥

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.