Går Åt Rätt Håll

Vi har haft och har forfarande sjukstuga här hemma. Älskling började känna sig dålig i onsdagen och på fredagen var han helt tjock i halsen. Jag jobbade på lördagen och när dom vaknat här hemma var även Neo dålig. Så dom stora grabbarna har legat däckade i feber och hosta hela helgen.

I söndags kväll åkte givetvis Noah också på lite feber. Ingen hosta eller snorig näsa utan han har leget på runt 38 i feber. Vi tjejer har turligt nog klarat oss hittills, pepprar peppar! Febern har nu iaf lämnat oss men dom stora hostar en massa. Fick desentol till Neo idag då det låter som hans krupphosta är på ingång. Så nu hoppas vi att skiten försvinner och vi brudar klarar oss! Nu ska jag till jobbet och köra stängning, hurra!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.