AIM’N – NAVY MELANGE SIGNATURE TIGHTS

Asså jag är helt såld på dessa Aim’n tajts. Så när jag fick ett mail om att svara på en enkät och sen få 25% kunde jag inte motstå. Fick ett par gråa signature tajts som dom heter i julklapp. Och dom är helt klart dom som sitter bäst. Även fast det ska vara samma typ av tajts som jag fattat det så sitter dom lite olika tajt. Dessa sitter bäst så jag klickade hem ett par i blått också. Finns bara i grått och blått så jag skrev under enkätens gång att jag önskade flera färger i dessa tajts, hoppas hoppas!

Kan verkligen rekommendera dessa tajts. Jag har bara dom med högmidja och dom är så bra. Perfekt att hålla den lilla kängurupungen på plats efter alla barn haha. Sen får man en snyggare kroppsform och dom är squat proof och förbannat snygga!!! Så dom åker på till dagens Tabata!!

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp, Shopping. Bokmärk permalänken.