Fy Vilken Vecka! Men Nu Hör Jag Iaf

Denna vecka började inte alls bra. Vi blev lite tagna på sängen efter ett möte i måndags. Och i tisdags fick jag ett samtal som jag fortfarande är i chock av och jag har inte fått nån mer klarhet. Så imorgon då jävlar!

Och när man mår lite dåligt är ju shopping ett bra sätt att bli på lite bättre humör…för stunden iaf. Så i fredags kom jag hem med en ny mobil. Min förra har ljudet börjat strejka i. Jag har hört jättedåligt så jag har behövt använda högtalarfunktion eller handsfree vilket inte är det smidigaste.

Älskling bytte också mobil så nu ska tjejerna få ta över våra gamla Iphone 7. Tjejerna ska få ha mobilerna hemma och ta med dom om dom sover borta. Dom är mest intresserade av att spela och messa. Det är ju sååå kul att messa nu när dom kan läsa och skriva. Så jag kan tänka att vi kommer bli bombarderade med mess haha.

Det här inlägget postades i Shopping. Bokmärk permalänken.