Det Kan Gå Hur Som Helst!!

Imorgon är dagen här då jag tar på mig den svarta rocken och intar delikatessdisken. Har inte jobbat där sen slutet av juni 2017 och nu har vi en helt ny disk. Så ni kan ju förstå att det kan gå precis hur som helst imorgon haha. Jag är ju så förvirrad av mig och nu känns det som jag inte har koll på nått. Så det kommer bli en intressant dag…

För att sätta fokus på nått annat rev jag och älskling av ett rygg och tricepspass på gymmet. Jag körde lite mage också då jag känner en hatkärlek till maghjulet och så ville jag testa en ny övning.

Vi körde lite dips vilket jag inte gjort utan bräda på evigheter. Och jag har faktiskt blivit så mycket starkare. Tidigare klarade jag typ 2 nu klarade jag 4-5 st. Tror faktiskt att det är mitt program jag kört som gjort mig starkare. Vilken start det blev på helgen! Det är sånt lyckorus med såna här framsteg!

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.