Han Skulle Ha Börjat Idag :(

Idag skulle den stora dagen varit här för Noah, dagen då han började på förskola/dagis. Många sa till mig att det kommer ordna sig och jag skulle ha is i magen. Tur jag målade fan på väggen direkt för nån ny plats har han inte fått! Och som det ser ut nu så kommer han inte få nån förrän i VÅR! Vi kan ha tur vilket vi sällan har så får han en plats som i mars. Det är lite bygglov osv som ska godkännas på en förskola här som då kommer ta en hel del barn. Och förhoppningsvis barn får nån som vi köar till. Hur eller hur kommer han få två inskolningar, en i vår och sen en i höst. Känns lite sisådär att han kommer skolas in i som i maj, gå juni och sen ha sommarlov och sen skolas in igen. Men det är ju så verkligheten ser ut har jag fått sagt till mig….

Vi hängde iaf inte läpp idag. Jag får se det positiva, jag får tillbringa ännu mer tid hemma med barnen. Synd bara att våra sparade dagar rinner iväg!!!! När jag börjar jobba sen då börjar det verkliga livspusslet. Många sena kvällar och helger väntar sen också…..har vi turen på vår sida faller en del pusselbitar på plats tills dess. Men inget jag räknar med =(

Det här inlägget postades i Kidsen. Bokmärk permalänken.