Jag Blev Så Glad!!!!

Igår var pappa så snäll och var barnvakt så körde vi gym ihop. Jag körde delar av mitt program och så körde vi rygg och mage. Hjulet åkte med och så körde jag situps i en ställning vi har på gymmet med medicinboll. Riktigt bra och effektiva övningar, hjulet är grymt bra!

Trodde jag skulle ha lika ont som jag hade sist men icke. Men när jag körde core imorse då gjorde sig gårdagens pass sig kännbart, satan asså! Och tabatan efter gjorde inte det hela bättre haha. Rätt gött att börja lördagen med lite träning.

Innan passet var det en tjej (vi följer varandra på instagram) som att hon blev så inspirerad av mig på insta när det kom till träning. Hon blev själv motiverad till att träna och det tyckte det var jättebra. Jag blev jätteglad för det är ju lite meningen. För jag själv tänker kan hon så kan jag! Och det var precis så en annan tjej på gymmet tänkte igår när jag la ut att jag träna, så hon åkte till gymmet hon också!


Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.