Nu Är Den Här Igen

I tisdags tog det roliga slut för denna gång och det var dags för skola igen. Tjejerna var jättetaggade och Neo var väl sisådära, tidiga morgnar är inte hans grej haha. Skönt med lite rutin nu igen men jag saknar redan sovmorgnarna.

Speciellt igår morse då jag sov så fruktansvärt dåligt natten tills igår. Mycket berodde nog på att vi skulle på begravning på förmiddagen. Jag hade lite ångest innan men det gick bra och begravningen var jättefin. Nu ber jag till dom högre makterna att detta var det sista på många många MÅNGA år! Under min föräldraledighet har jag varit på tre begravningar ♥

Jag hade tagit ett pass på jobbet igår också innan jag visste om begravningen och jag ville inte strula så jag åkte. Dom timmarna där kändes som en evighet! Och när jag kom hem kunde jag inte sova så det blev inte många timmar inatt heller. Så när klockan ringde ville jag dra nått gammalt över mig.

När jag väl fått iväg dom stora barnen gick jag och Noah till Östis och handlade lite. Svinkallt ute! Så typiskt att vi nu fått lite vinter igen med snö och kyla när skolan börjat igen! Nu ska jag faktiskt blunda en stund då jag är så trött och förhoppningsvis får lite ork till trx-passet ikväll!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.