Det Berömda Hjulet

Pappa var så snäll och kom hit en sväng igår igen så jag kunde åka och köra ett pass med min vapendragare. Neos lag gick vidare till final och kom sen tvåa i hela cupen så dom kom hem rätt sent från Uppsala. Så nu är tiden som gräsänka över för denna gång. Och pappa har varit så snäll och varit barnvakt så jag kunnat träna ♥

Igår kände vi inte för att köra pass utan det fick bli gym. Jag tog också med mig vårat maghjul så hon fick testa på det. Jag har inte kört det på ett par år men det rulla rätt bra. Kände inget just då men idag haha. Testade hjulet förut och jag kunde inte göra en enda…sån träningsvärk!

Imorse drog jag till gymmet och körde lite ben och sen Tabata. Så skönt att träna på morgonen så man har jobbet gjort. Hem hann jag bara komma så drog älskling till Norrköping för att lira hockey. Och när han kommer ska vi storhandla, jiiiiippi!

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.