Nyårsafton 2018

Pang sa det så var nyåret över. Vi åkte som sagt till Mantis och firade där och i år var vi lite lata och beställde kinamat. Så gott och så mycket mat! Känns som att vi inte gjorde annat än åt dom sista timmarna av 2018 haha. Det blev ett mycket lyckat Nyår så nu är vi redo för ett nytt spännande år! Neo han har kört två år utan godis men ett tredje blev det inte. Klockan hann bara slå tolv så satte han igång och åt haha. Och idag åkte han till Godistoppen och handla haha.

Idag har vi inte gjort så mycket. Åkte till gymmet en sväng där jag satte nytt PB i militärpress, motiverande att börja året så! Sen handla vi lite och passade på att städa ur bilen och packa in i den innan vi hämtade Noah. Dom stora Grabbarna P drar till Uppsala imorgon och kommer hem på fredag. Så dom kommande dagarna är det jag och den yngre skaran här hemma.

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.