Julafton 2018

Swish sa det och nu är julen snart förbi. Jag känner mig alltid lite tom efter julafton vilket jag även gjorde detta året. Vet inte varför men det är så mycket fram till den dagen och sen bara poff är den förbi.

Vi började som vanligt morgonen med lite julklapps utdelning, vi byter alltid lite klappar hemma hos mamma och pappa dagen innan som vi öppnar Julaftonsmorgonen. Det blev 4 mycket nöjda barn på morgonen. Sen gjorde vi oss iordning och åkte hem till mamma och pappa för att fira jul med syster och familj. Det blev som alltid en mycket lyckad Julafton med alldeles för mycket godheter och klappar. Kändes som vi badade i dom haha. Alla barnen blev jag jätteglada och tacksamma för alla fina klappar dom fick likaså vi ♥

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.