En Genomkörare

Jag är faktiskt riktigt impad av mig själv då jag verkligen tagit tag i min solo träning. Köra gym själv är verkligen inte jag men jag börjar komma över det och jag känner att den träningen verkligen ger nått och börjar ge resultat. Passträning har inte riktigt samma effekt så köra en kombo av pass och gym  får det bli nu om jag ska komma vidare med träningen.

Ikväll ville stora Grabbarna P åka och titta på innebandy. Så när älskling kom hem efter jobbet åkte jag direkt till gymmet. Körde mitt program och som sist orkade jag alla reps i seten, heja heja! Körde lite annat och sen blev det mark och idag kände jag mig lite Wild And Crazy och maxa. Fick upp 110 drygt 50 cm vilket är första gången!! Så snart åker den hela vägen upp! Fick till en riktigt genomkörare vilket börjar kännas. Mina ben och rumpa skriker just nu och jag har problem att klä av och på mig haha.

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.