Jag Skulle Inte Ha Ringt…

Igår kände jag för att styra upp det lite och ringa lite samtal vilket jag sen efter ångrar. Jag började med att ringa Kommunen om dagisplats till Noah då jag inte hört nått på flera veckor. Vi fick en garantiplats mil härifrån vilket absolut inte var hållbart. Så vi tackade nej och jag har sen dess haft is i magen. Så många som sagt till mig att detta kommer ändå ordna sig.

Men så igår ringde jag för att kolla läget. Och fick till svar att som det ser ut nu kommer han få plats i VÅR! Förstå den jävla smällen! Jag visste inte vad jag skulle säga, detta är katastrof! Så planerna vi haft går käpp rätt åt helvete och jag känner mig så arg och ledsen. Så Noah kommer lagom hinna skolas in gå ett tag för att sen ta sommarlov och i höst sen kommer han få plats på vårat första val. Så han kommer få två inskolningar vilket också suger. Och med tanke på hur situationen ser ut borde kommunen bygga förskolor och skolor ist för en massa bostäder över allt för det finns ändå ingen plats för dom barn som flyttar in. Så nu måste vi tänka om helt och jag måste försöka få jobba så mycket som det bara går så alla dagar vi tänkt spara inte går åt!

Då det samtalet inte gick nått vidare hoppades jag på bättre nyheter från det andra. Men det samtalet var också ren skär katastrof, orkar verkligen inte! Det är inte ordning på nånting i samhället längre verkar det som, underbemannat överallt!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.