Årets Bygge!

Igår fick jag ställa klockan så jag skulle hinna med gymmet innan dom stora Grabbarna P åkte till Ödeshög, Neo spelar DM där i helgen. Körde mitt program och sen lite mark, tredje gången jag vågar mig på. Detta är verkligen utanför min comfort zone så jag passar på när det är få där haha.

Hem hann jag bara komma så åkte dom och strax därefter kom pappa. Gårdagens projekt var att pussla ihop inredningen vi köpt till garderoben. Så som vi hade tänkt gick inte så vi fick tänka om. Det tog sin lilla tid då saker och ting inte stämmer helt och sen är allt lite snett osv. Men såååå bra det blev!! Vi är så nöjda! Nu ska jag bara hitta några korgar som vi kan ha vantar, mössor och lite småskit i.

Efter många timmars pusslade och iplockande satte jag ihop årets pepparkakshus. Barnen har tidigare år haft varsina men i år fick dom ett. Neo har inte så stort intresse och sen slänger tjejerna i princip bara sina. Så varsin sida fick tjejerna dekorera och dom blev nöjda med det. Noah han åt mest pepparkaka hela tiden haha.

Idag har pappa också varit här så har vi satt upp lite lister och fog. Alla hann vi inte få upp och lite nya måste vi också köpa. Men snart så är allt klart och vi är så jäkla nöjda! Och på tal om nöjd, Neos lag är obesegrade och väntar nu på final klockan 17:00!!!!!!!

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.