Sockerfri Månad, Feber, Träning & Jobb

I fredags mitt i lussebaket märkte jag att Noah var lite varm och hängig. Mycket riktigt hade han lite feber. Men efter ett litet vil sköt den i taket. Han blev jättehängig på fredags kvällen och några suppar fanns inte på Apoteket!!! Men som tur var fick vi tag i två så vi klarade natten.

Jag gick upp tidigt på lördagen så drog jag till gymmet och körde mitt program som jag fått av min pt. Jag vann ju pt-timmar i våras och nu har jag fått ett program jag själv kan köra. Verkligen inte min grej så jag passar på när gymmet är tomt haha. Jag fick till ett riktigt bra pass och sen körde jag cx innan jag fick springa till jobbet. Jag jobbad hela lördagen och Noah han hade varit hängig hela dagen. Typiskt också att Neo hade match men mamma ställde så snällt upp och var barnvakt. Igår hade jag också varit sockerfri en hela månad, hurra! Men nu i december är det socker som gäller igen mohaha.

Natten tills idag var inte alls bra. Noah han sov jätteoroligt och idag har han varit hängig med runt 40 graders feber hela dagen. Hoppas verkligen han vaknar feberfri imorgon. Detta är hans första feber om man nu inte räknar med febern han fått efter vaccinationerna. Pappa har varit här idag också men resultatet av det får ni se imorgon!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.