Sicken Lördag!

Denna lördag började med innebandymatch för Neo. Jag och dom andra barnen var hemma då pappa kom hit så började vi med andra hallen. Det ska bli skjutdörrar där också så vi har rivit ut alla gamla garderober. Så idag byggdes det om lite och så åkte gips upp då det inte varit gips överallt. Och nu efter middagen har jag spacklat en massa så imorgon ska vi slipa och spackla igen och sen måla. Nästa steg blir nya dörrkarmar, dörrar och golv och sen byggs det för skjutdörrarna. Vi har bara köpt dörrar och skenor från Ikea så gör pappa en specialare som med dom andra skjutdörrarna. Kommer bli sååååå bra! Första lilla hallen/tamburen ska vi också göra om.

När pappa var klar åkte jag en sväng till gymmet. Min vapendragare hade inte tid så jag körde själv. Givetvis blev det mark och jag fick upp 105 kg idag också men sen tog det stopp. Gången innan fick jag inte ens upp 100 och idag gick 100 lätt så det varierar verkligen från gång till gång. Blev ett rätt lyckat pass trots att motivationen inte riktigt fanns, såå mycket roligare när man är två. Nu ska jag avsluta lördagen med seriemaraton. Vi har börjat titta på Suits och kan inte sluta hahaha.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.