Går Verkligen Inget Bra Nu…

Att all skit jämt ska komma på samma gång! I fredags fick jag brev från kommunen, Noah hade fått garantisplats ungefär 9 km härifrån! Helt galet! Så jag satt och tjöt hela fredagsmorgonen. Jag tycker redan att det ska bli jättejobbigt att han ska börja på dagis och vi ska lämna över ansvaret till främmande människor. Och så blir det så här! Så just nu kan jag inte börja jobba i början av året. Vi står kvar i kön och vi håller alla tummar och tår att han får en plats snarast. Vårat första val är bara att drömma om så han kommer få två inskolningar vilket inte heller känns så skoj. Men just nu är det viktigaste att vi får en plats HÄR! Vi har snålat med dagar hela föräldraledigheten för att ha många dagar kvar att kunna ta under sommaren så barnen ska slippa sommardagis/fritids. Och nu kanske jag måste ta en massa mer dagar för att vi inte får en plats som funkar med vårat liv!

Så hela helgen blev typ skit och i måndags fick älskling post från sjukhuset. Hans ultarljud visar vad vi fattade det som en skada på senan. Den axeln var så pass skadad när han opererade den att läkaren inte kunde åtgärda allt. Och givetvis har den nu fått en smäll och det har blivit nått. Vi fattade inte brevet riktigt så vi åkte till sjukhuset och sökte upp läkaren. Och turligt nog fick vi tag i honom så han kunde förklara lite mer.

Älskling köra sjukgymnastik i sex månader och har det inte blivit bättre av det är det ortopeden som ska ta ställningen. Han pratade om eventuellt protes vilket INTE är vanligt på så pass unga. Så hans axlar är verkligen totalt förstörda tack vare hans jobb! Han är också sjukskriven längre….. Nu ska jag tagga core + tabata!!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.