Jag Klarade Det!!!!!

När dom stora barnen gått till skolan gick jag ock Noah till gymmet för lite ben med min vapendragare. Givetvis blev det en massa marklyft som blivit lite av en favorit övning, speciellt om man är två och peppar varandra. Idag kände jag mig på G och riktigt stark och fick verkligen till lyften. Min vapendragare fick också för sig att smyga på lite vikt vilket slutade med att jag lyfte 105 KILO!!!!! Förstå den chocken att jag nått mitt mål som var 100 kilo till jul och med 5 kilo mer på stången. Det sitter så mycket i huvudet. Inför detta lyftet visste jag inte hur många kilo det var vilket var tur för annars kanske jag inte hade fått upp den. Och lyftet gick ”lätt” ändå, sista jag testade 100 vägde det bly. Så nu ska jag sätta nya mål men jag har forfarande kvar ett….

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.