Det Håller I Sig

Den fantastiska värmen den håller i sig här. Så när tjejerna kommit hem från skolan och gjort läxan gick vi och en kompis till dom bort till en lekpark en bit bort. Så där röjde barnen en stund under eftermiddagen. Jättemysig lekpark! Tjejerna var givetvis jättevarma och höll på att dö värmedöden. Och trodde att dom skulle få ha vattenkrig hemma haha. Värmen denna årstid är lite förvirrande så jag förstår dom. För när solen ligger på blir det jättevarmt, vi hade över 20 garder!!

Nu har alla ätit så jag håller på och taggar core+tabata. Ska bort med barnen till mamma och pappa som agerar barnvakt då Neos innebandylag har match nu ikväll. Och så är det match på lördag igen…vad vore en helg utan lite innebandy?!

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.