Bra Start!

Idag är det en vecka sen min operation så nu har jag själv fått ta bort förbandet. Mitt jättemysiga duschplåster som jag har på måste sitta tills stygnen ska plockas. Vilket känns jättefräscht då det har blött igenom. Men jag har köpt som en strumpa på apoteket som jag kan dra över. Ha den rak kan jag inte då det gör ont och ett rejält blåmärke har jag också på hela underarmen men det börjar blekna och nästa tisdag som stygnen plockas, spännande!!

Då jag inte kan träna blir det som sagt en massa promenader. Förra veckan kom jag upp i 6 1/2 mil vilket inte är så illa. Men guuuuuu vad jag saknar att träna!!! Tröstäter typ choklad varje dag så när jag kan börja igen har jag en del att jobba av haha. Se vad jag kommer upp i denna vecka, har börjat med milen.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.