Torrare Fredag

Så snabbt denna fredag har gått. Jag fick lite sovmorgon vilket var välbehövligt, sover så dåligt sen operation. Sen tog jag upp jakten på en överraskning till Neo som han så länge velat ha. Och till våran stora lycka lyckades vi få tag i den allra sista!!! Plötsligt händer det som dom säger. Så det blev en snabbis ner till stan där vi gjorde en del andra fynd också.

När Neo kommit hem från skolan blev han så överraskad och sken som en sol och sen dess har han haft ett sånt nöjt leende på läpparna. Det blev verkligen ett perfekt avslut på denna skolvecka för honom som har varit väldigt omtumlande

Vi gick sen den dagliga och idag kom det som tur var inget regn. Men däremot hade Knud hittat tillbaka. Att det måste blåsa så förbannat! Men hellre blåst än regnet som var igår, jag är fortfarande frusen efter den blöta rundan. Ett gung i lekparken blev det när vi kom hem och sen middag. Neo hann knappt att äta innan det var dags att åka till Gårn och hänga. Vilket tjejerna är glada för för då kan dom se Idolfinalen i hans rum haha. Och vi kan i lugn och ro börja se film.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.