Såååååå Uttråkad

Detta med att vara opererad är verkligen inte min grej. Det bara kryper i kroppen på mig och då har det bara gått några dagar. Så idag har jag varit ute på två låååånga promenader. Första själv och då var det rätt fint väder men när det var dags för den andra rundan med älskling och Noah då regna det. Och det regna precis hela tiden vi gick så vi var som två dränkta katter. Så det fick bli en varm dusch när vi kom hem för jag var så frusen och är det än.

Sen åkte vi till Ikano med Neo då han behövde höstskor och jeans. Alla köp gick sååå smidigt. Skorna vi kollat ut på nätet passade perfekt och Neo tyckte dom var supersnygga. Jeans fick han prova en del då han är rätt smal så en hel del sitter som jag vet inte vad. Men till sist hittade han två par så nu är han redo för hösten. Jag köpte mig också två träningslinnen som lite tröst då jag inte kan träna.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.