Magen 1 År Efter Förlossningen

Poletten har forfarande inte ramlat ner att våran lilla bebis fyllt ett år! Tänk för ett år sen låg jag kvar på BB med Noah då han hade blåsljud på hjärtat vid hemkontrollen. Vi fick stanna en natt och turligt nog var det borta dagen efter.

Efter denna graviditet trodde jag faktiskt att kroppen skulle ta mer styrk än den gjorde. Men jag kände mig så stark och fit for fight redan samma kväll. Kilona var borta redan vid återbesöket och kroppsstyrkan har jag jobbat upp. Träningen för mig efter har inte känts som ett måste för att komma tillbaka efter graviditet. Utan det är nått som jag tycker är så jäkla kul, det är som balsam för kropp och framförallt knopp. Känslan efter ett bra pass går inte att beskriva utan måste upplevas haha. Och sen har vi så roligt på gymmet, nästan jämt samma som kör så vi är som en liten träningsfamilj haha. Och jag tror faktiskt att jag byggt upp en starkare kropp nu än innan graviditeten med Noah. Visst magen har lite extra skinn som alltid kommer vara där (som en pung haha ) och sen har jag min delning som jag jobbar på att få ihop. Men vad gör det när jag har fyra helt fantastiska barn ♥ 

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.