Värsta På Länge….

Trots alla tummar och tår vi höll så kom febern till Noah efter sprutorna i måndags. Han fick feber redan på kvällen och var jättegnällig, inte alls samma glada lilla kille. Han vakna också på natten och var vaken ett tag innan han kom till ro och somnade igen.

Igår låg han precis på gränsen till feber och kändes väldigt varm. Han var också jättegnällig hela dagen och skulle gärna vara på en hela tiden, vilket iofs är mysigt. Lika mysigt var det inte inatt när han återigen vakna. När vi lagom skulle sova vakna han och få honom att somna om gick INTE. Han var jätteledsen och hade svårt att komma till ro, inget hjälpte. När klockan närmade sig HALV FYRA somnade han äntligen! Då hade han varit vaken sen 11. Så ni kan ju förstå hur överkörd jag kände mig när klockan ringde imorse och dom stora skulle till skolan. Så idag är ingen bra dag men förhoppningvis känns det bättre efter lite träning sen, core och tabata blir det!

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.