1 Års Kontroll BVC

Känns faktiskt lite sorgligt att skriva detta….tänk att om några dagar är det ett helt år sen Noah kom och förgyllde våra liv! Så idag har han och jag varit på BVC för 1 års kontroll vilket bland annat innebar en spruta i varje lår. Sprutan tog vi sist så vi mätte, vägde och så kom en läkare in och tittade på honom. Allt är bara bra och han växer så fint och är en sån fin liten kille. Fontanellen poängterade hon igen att vi kan släppa för hans huvud växer så fint så.

När det var dags för spruta hämtade hon en kollega så tog dom samtidigt. Och det skriket! Det liksom skär in i mammahjärtat!!! Men som tur var blev han glad lika fort igen och nu hoppas vi att han slipper feber. Nu ska vi tillbaka igen vid 18 månader så det är ett tag kvar. Känns iofs som det var igår vi var där med honom för första gången….

Vikt 10.41 kg + 0,81 kg
Längd 77,1 cm + 2,6 cm

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.