Utmaning Antagen

Jag och en tjej på gymmet har bestämt oss för att vi ska klara pull-ups. Ser jättelätt ut men fy vad tungt/svårt det är, mycket teknik som ligger bakom. Jag kommer halvvägs och det är ju alltid nått haha. Chins klara vi redan så nu jäklar ska vi köra rygg så vi klarar detta också. Köra styrketräning är inte riktigt min grej utan jag är mer för gruppträning men för att bli starkare måste jag ge mig på maskinerna. Måste också lära mig rätt teknik, mycket att tänka på!! Verkligen utanför min comfort zone detta! Men har vi tur kommer vi kunna köra ihop. Blev en sväng på förmiddagen till gymmet så visade älskling ett par övningar som jag ska köra och så har jag fått tips på ett par andra av en annan på gymmet.

Blev också ett pass svettig Tabata-pass nu ikväll. Vi passade sen på att stanna kvar så visa jag övningarna och så körde vi lite marklyft. Så jäkla kul! Jag har bara kört en gång efter mitt PT-pass då höftböjaren sen sträcktes. Den är inte helt bra än men det går åt rätt håll iaf. Och till min STORA förvåning kände jag mig stark idag trots att jag kört slut på mig precis innan. Vi började lite lätt och sen ökade. 80 kg som jag lyfte som max första gången gick så jäkla lätt! Slutade på 82,5 så nu är jag lite närmare 100 som är mitt mål. Hade säkert kunna öka lite till men jag tappade greppet hela tiden, denna handsvett! Så nu ska handskar inhandlas och sen jäklar!

Det här inlägget postades i Kampen För En Snyggare Kropp. Bokmärk permalänken.