Ny Hall!!

Då vi haft en riktig kanon sommar med en sån otrolig värme har vi skjutit på renoveringen av långa hallen. Men till sist fick vi ta tag i det. Vi rev ut alla gamla garderober och det gamla golvet. Jag har spacklat, slipat och målat väggarna och taket. Pappa har hjälpt oss lägga nytt golv, vi köra samma vinylgolv som i köket då hallarna löper samman med köket. Fram dit var allt frid och fröjd haha.

Vi har köpt skjutdörrar från Ikea som egentligen är till deras egna garderober så pappa fick sig en riktig utmaning att få dom på plats. Såna skjutdörrar som vi vill ha skulle ha kostat oss runt 18 TUSEN. Inte klokt, och då var det bara till ena hallen!! Så vi köpte från Ikea ist och då fick vi dörrarna och skenorna till båda hallarna för ungefär 5 tusen, lite skillnad.

Efter mycket funderande och klurande kom pappa på en lösning men att få det på plats blev allt klurigt ändå. Pappa och älskling höll på i timmar för att få det på plats men så jäkla bra det blev!!! Jag/vi är såååå nöjda! Världens bästa pappa han fixar/löser minsann allt!!! Bara lite list som ska dit men vi kan inte sätta dit allt förrän vi gjort andra hallen. Men den hallen får vänta för nu är det Noahs tur att få sitt rum! Min vision är att det ska vara klart tills hans och älsklings kalas.

Det här inlägget postades i Hemmet. Bokmärk permalänken.