Gräsänka & Värmebölja

Inte kunde jag tro i början av året när snön aldrig slutade fall att vi skulle få en sån här varm och solig sommar! Vi har haft så varmt som 33 grader och det är lite väl varmt även för min smak. Man orkar inget och sova om natten går inte och Noah han gillar inte alls denna värme. Och det fina vädret ser inte ut att försvinna trots lite regn i helgen. Skulle behöva regna i dagar då det är så otroligt torrt överallt. Så fruktansvärt med alla dessa bränder som nu härjar!! Så vi alla får väl göra regndansen!!

Trots denna värme har vi påbörjat projekt ny hall. Vi har skjutit på det hela sommaren då det varit så varmt och eftersom värmen tycks vara här för att stanna har vi börjat. Taket och väggarna har jag målat och så har vi rivit ut dom gamla garderoberna och det gamla golvet. Pappa har lappat ihop golvet så vi får samma höjd så nu ska dom gamla dörrarna och karmar ut idag så det nya golvet kan läggas. Kommer bli jättebra sen i slutändan.

Igår åkte också dom stora Grabbarna P till Halmstad då Neos fotbolls lag kör Laxa Cupen. Och Nora henne har vi lämnat i Mantis så just nu är det jag, Nova och Noah här hemma. Så lugnt och skönt! Så igår blev det en tripp till Himna med pappa då det var sååååååå varmt. Tror det var årets varmaste dag!

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.