Sol, Bad & Tinnerö

Vilken härlig lördag vi haft! Jag började med 30 minuters tabata pass med fokus på core vilket kändes efter veckans tidigare pass. Hemma blev det dusch och frulle så åkte hela familjen till Himna. Barnens kusiner kom också dit så det blev en heldag där vilket känns då kroppen skiftar åt det röda hållet! Tjejerna har nu också lärt sig dyka! Nora lärde sig igår och idag lärde sig Nova, superduktiga. På vägen hem sen stannade vi till och handlade till morgondagens äventyr.

När vi bada bestämde vi oss för en liten tripp till Tinnerö innan maten. Jag och Emelie gick med barnen som cyklade så sprang karlarna milen!! Inte klokt i denna värme! Jag som gick höll på att dö svett döden och biten av alla möjlig insekter blev jag också. Så pass att det gick HÅL i mina byxor, drama! Barnen var jätteduktiga trots värmen och det var tur att vi hade med flera flaskor med vatten. Hemma sen blev det grill och nu ska vi försöka få dom stora barnen i säng, Noah han däcka direkt efter vällingen. Älskar verkligen såna här dagar!

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.