Panik – Stoftvirvel!!

Idag när vi var i Himna och bada var vi med om nått som vi aldrig varit med om tidigare och jag hoppas aldrig mer får uppleva. Helt plötsligt kommer världens virvel som tar tag i allt, kläder, stolar , parasoll ja allt bara virvlade omkring! Noahs barnvagn med honom i fick den också nästan tag i men jag och älskling slängde oss på den. Folk fick panik och barn grät, det var hemskt! Virveln var jättestark och det virvlade omkring saker högt ovanför marken. En del badleksaker flög sin väg för gott. Men som tur är tror jag ingen kom till skada!! Tydligen kan dessa virvla uppstå när det är obalans i luften. Vilket sker när luften nära marken värms upp av solens strålar och resten av luften fortfarande är relativt kall. Så det blev ett omskakande besök där idag!

Hemma sen åkte jag till gymmet och körde 45 min core och sen åkte jag till fotbollsplanen.  Där var det korvgrillning och fotboll som gällde, blev även lite inlines åk med kusiner och kompisar. Mycket trevligt avslut på torsdagen som vi får göra igen. Nu ska vi se klart en film och förhoppningsvis ett avsnitt Designated Survivor.

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.