Blåst & Sol

Efter en halvtaskig nattsömn tog jag mig ett lite vil med Noah när älskling åkte och träna. Och när han kom hem och barnen käkat lunch åkte vi till Himna. Idag var det inte alls mycket folk vilket säkert berodde på blåsten. Men vi trotsa den några timmar vilket barnen uppskattade. Nora hon är jättedukig på att simma nu och Nova hon är hejare på att simma under vatten. Märkligt detta att hon simmar ordentligt under mer när hon ska simma över blir det lite alla möjlig simtag. Men vi ska träna på!

Efter några timmar där åkte vi hem och jag åkte till gymmet. 45 minuter svettig cirkelfys stod det på schemat. Och idag då rann svetten!! Satan i gatan vad jobbigt det var, men som dom säger… Det blir vad man gör det till! Hemma sen blev det grill, såå otroligt gott! 

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.