Midsommarafton 2018

Igår var det Midsommarafton och när den dagen passerat känns det lite som att nu går sommaren på sitt slut. Men nu ska vi inte tänka så utan njuta av våran ledighet tillsammans. Vi firade som vanligt hemma hos mamma och pappa med långbord och tipspromenad med mammas syskon med familjer.

Och som vanligt ska det vara en massa drama. Bordet vi hade maten på vek så allt som stod där på rasade samman!! Sill sill och åter sill överallt!! Men som tur var blev inget förstört och vi fick till slut ett lyckat midsommarbord. Regna började det givetvis också göra mitt i dramat!

Efter maten gick vi som vanligt en tipspromenad och i år kom jag etta!! Chockerande jag vet haha. Så jag valde en gummibåt som pris som vi också glömde kvar haha. En mycket lyckad Midsommarafton som även var Noahs första. Nu är det fotboll som gäller här hemma, sååå kul!!…..NOT

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.