Det Blev Ett Dopp Till Slut

Första dagen på sommarlovet började tidigt då Noah så gulligt klappade på mig med en blöja fylld med bajs. Perfekt start på dagen haha. Sen inväntade vi installatör då vi nu mera gått och blivit med larm. En liten promenad har jag också gått med sällskap av Nora på inlines. Känner fortfarande av höft fan så är det inte bättre på måndag ringer jag igen. Försökte ringa i tisdags flera gånger men deras kö var fylld redan innan åtta på morgonen, så dåligt! Har fått tips från gymmet om stretching så jag stretchar och stretchar men läget är ändå oförändrat så nu är jag less med stort L!!

När älskling kommit hem och äntligen gått på ledigt med oss och han tränat blev det ett litet kvällsdopp för tjejerna. Neo han har inte haft tid alls för oss idag. Han drog iväg i förmiddags med en kompis från hans nya klass och sen kom han hem käka och drog ut igen. Dagens ungdom!

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.