Noah 9 Månader

Idag blev Noah 9 månader och nu är han mer vild än tam. Som han klättrar och är på precis allt. Märkligt detta hur dom små kan komma åt precis allt! Allt ska givetvis åka in i munnen också haha. Så nu är det inte en lugn stund här hemma. Han vill mer än gärna stå så han ställer sig upp mot precis allt och sen blir han lite rädd och vet inte riktigt hur han ska komma ner till golvet. I sängen ställer han sig upp och numera klappar på mig när han vaknat, så mysigt och så skiner han upp som en sol. För om det är nått som han är så är det glad!!

Vi tränar också för fullt på att gå. Och det gör han riktigt bra nu med hjälp av oss och han blir så mallig när han tar sig fram. Så den där Lillfisen kommer nog snart springa omkring här hemma. Om han är som sin bror går han aldrig utan börjar springa direkt och greppar innebandyklubban.

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.