En Söndag På Akuten

Den ena skiten avlöser verkligen den andra. Åkte på bihåleinflammation som gick ner i tänderna, ilade och det kändes som att jag skulle tappa mina tänder. Så jag fick en kur med Tikacillin och så fick jag kortison nässpray. Till min stora lycka hjälpte det men då kom nästa skit ist.

Jag började känna mig öm i ljumsken förra onsdagskvällen. Tänkte att jag har nog bara sträckt mig lite. Men i torsdags hade jag jätteont. Det liksom högg till i ljumsken och det kändes som att nått hoppa ur led och sen tillbaka. Kändes lite bättre fredag/lördag så jag tränade lite lätt. Men sen på lördagskvällen fick jag jätteont. Hade svårt att gå och så uppmärksammande jag att höger ben var längre fram än det vänstra. Fick liksom trycka till det för att kunna stå rakt. När jag gick ner i knäböj blev också rumpan sen, ena skinkan hängde inte med. Jätteläskigt! Detta bara kom utan jag jag känt minsta smärta vid träning osv.

Så i söndags förmiddag ringde jag 1177 och hoppades på att få hjälp med en tid som till Rörelse och Hälsa på måndagen. Men hon där tyckte att jag skulle åka upp till akuten. Vi hade lovat barnen att bada så innan jag åkte upp åkte vi en snabbis till Himna, har man lovat så har man. Sen åkte jag till akuten.

Gick faktiskt rätt fort och jag hoppades på att det var nått som dom bara kunde trycka tillbaka. För det kändes verkligen som att nått låg fel, kände mig helt sne. Fick träffa en jätterar läkare som sa att det förmodligen var en inflammation/muskelbristning och att jag var sne var kroppens sätt att försvara sig emot smärtan. Tycker bara det är märkligt att det kan kännas som att nått ligger fel och att det bara kan komma pang på. Hon sa att det kommer gå över och jag ska äta Ipren. Så nu hoppas jag verkligen att detta ger med sig helt. Känns betydligt bättre idag men jag känner forfarande av det i vissa rörelser så inga hastiga rörelser.

Var på gymmet en sväng med älskling igår och körde lite armar och axlar. Och idag tänkte jag testa på MRL och göra det jag kan. Träna kunde jag göra utan problem sa hon, knepigt bara då det har gjort svinont och benet typ vikt sig av smärta men men. Hoppade träningen sönd-tisd i hopp om att få vakna smärtfri men det sket sig. Så just nu känner jag att jag orkar inte med mer skit! Vill må bra nu och vara smärtfri!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.