Helt Otroligt, Jag VANN!!

För ett tag sen hade vi en utmaning på gymmet. Man fick ett kort med olika pass som man skulle köra för att sen kunna vara med och tävla om fina priser. Alla som fyllde sina kort fick ett pris. Jag var visst den som fyllde mitt snabbast, rekordtid tydligen haha. Jag hade också turen att VINNA!!! Jag vann fyra pt-timmar!!!

Och igår var jag iväg på min första. Jag har valt att sätta fokus på teknik så igår fick jag lära mig marklyft, sååå kul! Rekordet blev 80 kg och nu när jag vet att jag har den rätta tekniken så ska jag lyfta själv. Skulle vara så coolt att lyfta tresiffrigt!! Jag har inte vågat mig på att testa då jag inte vetat om jag har den rätta tekniken. Men nu har jag lärt mig och det mesta satt där redan, det knepigaste var att hålla nacken rak. Jag böjer gärna upp huvudet så det ska jobbas bort. Nästa gång blir det knäböj och sen ska vi också sätta fokus på bål. Jag har en delning i mina magmuskler som jag vill försöka jobba bort. Så det blev perfekt med gratis pt-timmar!! Ska bli skoj sen att själv lyfta lite tunga vikter för det är då det börjar hända grejer!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.