Mors Dag 2018

Denna mors dag har det verkligen varit full rulle. På förmiddagen kom pappa hit och hjälpte oss slänga all skit vi haft på baksidan. Det har bland annat stått en spis, diskmaskin m.m sen vi gjorde om köket. Vi har ingen dragkrok på bilen så vi har behövt få hjälp. När två vändor till tippen var check åkte dom och hämtade våran nya säng.

Jag passade på att klippa gräset undertiden då vi äntligen fått tillbaka baksidan. Och när dom kom var det dags för operation ihopsättning av säng. Såååå himla fin den är! Jag har önskat mig en ny säng i flera år. Vi köpte den här när vi flyttade ihop så den var en sisådära 16 ÅR! Nu blev det en hög kontinentalsäng som jag suktat efter. Tjejerna blev jätteavis och vill också ha höga sängar haha.

Sen intog jag solstolen en timma innan operation städa av altan började. Fick hjälp av tjejerna så det gick smidigt. Så underbart att äntligen kunna använda altan igen!!! Vi spolade också av framsidan så nu är den också fin. Sen gick vi hem till mamma och pappa för att fira mamma med mat och fika. Jag hade bakat en ny kladdis/paj med rabarber. Kommer recept på den sen för det var riktigt mumsig!!

Det här inlägget postades i Familjen Cirkus. Bokmärk permalänken.