När Livet Går För Fort

Vissa dagar känns det verkligen som livet rinner mig ur fingrarna. Tiden går så förbaskat fort och vad som helst kan verkligen hända som vänder upp och ner på livet. Så det gäller verkligen att man tar tillvara på varje sekund och lever livet fullt ut. För man vet aldrig när  livet tar slut. Det har varit så mycket hemskheter den sista tiden, overkliga saker som händer som man tror aldrig ska hända en själv eller nån i ens närhet.

Först min älskade lilla mormor som flyttade upp till morfar och nu min älskade lilla farmor. Vi hade begravning för henne i onsdag, så overkligt!! I min värld sitter mormor i sitt hus i Valla och farmor i sin lägenhet i Johannelund. För så har det alltid varit och ska alltid vara! Det är för hemskt för att vara sant!!

Detta har också gjort att jag tänker väldigt mycket på döden och får nästan lite ångest. Att man en dag bara kan vara borta. Så jag ska verkligen försöka leva livet här och nu och ta hand om mina nära och kära för en dag kan det vara för sent! Ska också försöka radera dessa energitjuvar, tyvärr kommer man inte ifrån alla.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.