Noah 8 Månader

Helt galet att det idag är åtta månaders sen Noah kom till oss. Minns den dagen som den var igår. Börjar känna att jag får lite ångest över att tiden går så fort, jag hinner liksom inte med. Så jag försöker verkligen njuta av varje sekund vi har tillsammans. Jag kan bara sätta mig på golvet med honom i famnen och hålla om honom, en sån otrolig känsla ♥ Det är så otroligt mycket glädje och kärlek i den där lille killen. Han har verkligen tagit oss alla med storm och jag blir så varm i hjärtat när jag ser barnen tillsammans, som dom stora barnen älskar sin lillebror!

Noah han är numera som en ångvält! Överallt och han kommer åt precis allt och är blixtsnabb. Idag gick han också från sittande till krypande, heja heja. Han ser så mallig ut när han märker att han klarar av saker som han inte gjorde innan. 

Det här inlägget postades i Noah. Bokmärk permalänken.