Jag Förstår Ingenting!

Jag vet inte vad det är frågan om men jag fattar inget…. I måndags somnade min älskade lilla farmor in Allt gick så himla fort att jag fattar inget. Jag har forfarande inte tagit in att min mormor inte finns mer. Åkte förbi hennes hus förra helgen och det var som att hon var där inne för i min värld lever hon fortfarande. Det är för hemskt för att vara sant! Mormor och farmor har ju alltid funnits i mitt liv och att inte ha dom här längre är jättesvårt att ta in. Så nu har jag inga mor eller farföräldrar i livet…..

Så starten på vecken blev helt omtumlande och den har sen fortsatt utför. Fick mess måndags om att jag hade tid på sjukhuset. Jag får alltid dessa sms påminnelser dagen innan besöken. Så jag tänkte inte mer på det utan åkte dit med Noah igår. Men att registrera mitt besök gick inte! Vilket inte var så konstigt då tiden var idag! Så nu måste jag verkligen kolla vilket datum det står i dom då dom kan skickas två dagar innan.

Så idag åkte vi dit igen och denna gång gick det. Blev ett snabbt besök och inga injektioner utan vi har planerade in lite annat. Vi gick sen hem och jag började ladda inför ett tandläkarbesök. Jag tappade en bit lagning i helgen!!! Orka!! Det var inte en stor bit och lagningen gick i ett nafs men det kosta efter bidraget 1360:-! Skjut mig! Ska få nån av barnen att bli tandläkare och en ska få bli bilmekaniker. För på fredag ska vi lämna in bilen på lagning…skjut mig igen. Det är bara så mycket just nu och jag får mig såna tankeställare och funderingar. Livet är verkligen alldeles för kort så det gäller verkligen att ta till vara på det!

För att fly all skit åkte jag till gymmet som vanligt. Idag körde jag ett nytt pass och jag fick äran att avsluta det med 3 MINUTER på Assault Biken. Det är en motionscykel där man använder benen och armarna och ju fortare man cyklar ju tyngre motstånd blir det. Och jag höll på att dö när han sa att jag skulle köra så länge men tant hon klara det! Men det var nästan att dom fick bära mig ut på bår.

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.